top of page

Hey There

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do, and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

All About Me

Ik ben een vroedvrouw met een hart voor mensen. De combinatie met mijn diploma als sociaal werker maakt me extra aandachtig voor de psychosociale impact. Zwangerschap en geboorte zijn mooie gebeurtenissen, maar kunnen soms ook turbulent zijn. Dus ook met al je twijfels en onzekerheden kan je bij mij terecht.  Daarnaast is, als mama van twee (Nando en Isabella), de wondere wereld van het beginnende ouderschap geen onbekende meer voor mij.
​Als vroedvrouw aan huis probeer ik je houvast te zijn tijdens de zwangerschap en kraamtijd, waarbij de medicalisering steeds toeneemt en vele adviezen/tips op je afkomen. Zo kunnen jullie bewust en goed geïnformeerd beslissingen  maken tijdens jullie zwangerschap en kraamtijd.​Ik ben een menopauzeconsulent met een passie voor het begeleiden van vrouwen in deze bijzondere levensfase. Men omschrijft me wel eens als een enthousiaste en gedreven vroedvrouw met een missie. 

Waarom fascineert de perimenopauze en menopauze mij nu zo? Onze menstruele cyclus dient niet enkel om kinderen op de wereld te kunnen zetten. Het zijn gevoelige en zeer precieze  hormonale  processen die ons erg kunnen dienen op vlak van lichaam en geest. Maar wanneer deze hormoonbalans wordt verstoord kan het ons ook erg parten spelen.   

 

Als vroedvrouw in de meer klassiekere zin en begeleidde ik met veel passie gezinnen naar een zwangerschap en een uiteindelijke baby.  Maar door aandachtig te luisteren naar de verhalen van (sterke) vrouwen (in hun late vruchtbare fase) in mijn omgeving, merkte ik dat de menstruatiecyclus een grote invloed heeft op het welzijn van vrouwen. Hier wilde ik meer over weten en ik begon vol enthousiasme aan het postgraduaat van "menopauzeconsulente". Er ging een wereld voor me open en ik was verbaasd waarom al die informatie al die tijd niet méér bekend was. 

Verder heb ik me gespecialiseerd in PCOS, seksualiteit en kunstmatige menopauze, omdat ik geloof dat deze onderwerpen vaak onderbelicht blijven in de zorg voor vrouwen met borstkanker of andere aandoeningen die een vervroegde menopauze veroorzaken. Ik wil vrouwen helpen om hun seksuele welzijn en kwaliteit van leven te verbeteren, ongeacht hun leeftijd of situatie.

 

Ik bied persoonlijk advies, workshops en online consultaties aan over verschillende thema’s rondom de menopauze, zoals hormonen, voeding, beweging, zelfzorg en relaties. 

 

Blijf niet zitten met je vragen of klachten. Ik hoor graag van je tijdens een consultatie of één van de workshops..

Call 

123-456-7890 

Email 

Follow

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page